1. Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd 
bij de KvK in Haarlem onder nummer 34 15 87 98.

Bedrijfsgegevens: 
Pep & Lily
Grote Houtstraat 2A 
2011 SN Haarlem

pepenlily.nl
contact@pepenlily.nl
tel. 023 — 551 45 10

KvK Haarlem: 34 15 87 98
BTW-nr: 18 599 63 22 B01
IBAN: NL94 ABNA 0427 7606 23

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten door Pep & Lily tenzij uitdrukkelijk schriftelijk wordt afgewezen.Deze voor- waarden hebben voorrang op de (inkoop) voorwaarden van de afnemer, ook al heeft Pep & Lily deze niet uitdrukkelijk van de hand gewezen. Alle andere voor- waarden zijn slechts tegenstelbaar aan Pep & Lily na uitdrukkelijke aanvaarding.

2. Slechts de Nederlandse versie van de algemene voorwaarden is juridisch bindend. Alle andere versies worden slechts ter informatie verstrekt. Op alle overeenkomsten gesloten door Pep & Lily zijn het Nederlandse recht van toepassing.

3. De verkoop van goederen door Pep & Lily heeft geen gevolgen wat betreft de intellectuele- en industriele eigendomsrechten van Pep & Lily.

4. De eigendomsrechten op de verkochte goederen worden door Pep & Lily slechts aan de klant overgedragen na betaling van de volledige koopprijs.

5. Bestellingen via de webshop moeten meteen worden betaald met een van onze betaalsystemen.

6. Klachten/reclamaties over de levering moeten schriftelijk binnen 8 dagen worden ingediend via contact@pepenlily.nl

7. Niets van site pepenlily.nl mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.

8. Alle prijzen zijn in euro’s , inclusief BTW. Verzenden voor Nederland is 3.95 wanneer je order onder 59.95 bedraagt. Boven 59.95 verzenden wij gratis in Nederland en Belgie. Pep & Lily is niet aansprakelijk bij overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij onze leveranciers en transportproblemen. Alles wat op de Pep & Lily webshop vermeld staat is op voor- raad mits anders vermeld.

RETOURNEREN
Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst via pepenlily@hotmail.com aan ons te melden. Wan- neer je niet tevreden bent over het artikel, kun je het binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren.Wanneer je retour binnen is gekomen en is verwerkt, ontvangt je een email met een ‘Kennisgeving van terugbetaling’, je weet dan dat je retour in behandeling is.

De retouren worden binnen 8 werkdagen, maar vaak sneller, aan je terugbetaald. U kunt je retour met ingevulde pakbon sturen naar:

Pep & Lily
t.a.v. Webshop retouren
Grote Houtstraat 2A 
2011 SN Haarlem

RUILEN
Ruilen kan helaas niet. Je dient een nieuwe bestelling te plaatsen en de orderprocedure afronden. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald . Wij kunnen niet de oude bestelling met de nieuwe order verrekenen.

AANSPRAKELIJKHEID
De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van je beeldscherm, de licht- val, het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk- en of typefouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs is weergegeven. Pep & Lily zal de prijs dan z.s.m. aanpassen. Prijswjjzigingen voorbehouden.We zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik zoals te heet wassen, in de droger doen, met spijkerbroeken wassen enz. In de artikelen staan was labels.Ruilen kan helaas niet, je dient een nieuwe bestelling te plaatsen en de orderprocedure afronden. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald . Wij kunnen niet de oude bestelling met de nieuwe order verrekenen.

ZICHTTERMIJN
Na ontvangst van het bestelde product, hanteert Pep & Lily een wettelijke zicht- termijn van 14 werkdagen. Binnen deze 14 werkdagen kun je de artikelen bekijken en/of passen en zonder opgaaf van reden retour sturen. Na het verstrijken van de zichttermijn, wordt de koopovereenkomst een feit.Ruilen kan helaas niet, je dient een nieuwe bestelling te plaatsen en de orderprocedure afronden. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald . Wij kunnen niet de oude bestelling met de nieuwe order verrekenen.
Voorwaarden retourzendingen

• Het retourneren van artikelen geschiedt op kosten van de klant, tenzij Zilch onjuist heeft geleverd of wanneer er sprake is van een defect
• De zichttermijn van 14 dagen is nog niet verstreken.
• Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd is.
• Alle labels en kaartjes zitten nog aan het artikel bevestigd.
• Het artikel niet is gebruikt (het passen van kleding wordt niet als gebruik gezien). 
• De (fabrieks) verpakking is origineel, onbeschadigd en onbeschreven.
• Vermeldt duidelijk het adres van Zilch Webshop op de envelop/doos.
• De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.

VERZENDINSTRUCTIES VAN RETOURZENDINGEN
1. Stuur altijd de pakbon mee met hierop duidelijk de retour reden code genoteerd. Vergeet dit niet; we weten anders niet van wie de geretourneerde artikelen afkomstig zijn en kunnen deze dan ook niet in behandeling nemen. Mocht je deze bon niet meer hebben, doe dan een brief met je naam en adresgegevens, ordernummer, telefoonnummer en het rekeningnummer in de doos.

2. Stuur het product altijd gefrankeerd retour, ongefrankeerde retouren worden door de post niet bij ons bezorgd.

3. De kosten van frankering van de retourzending zijn voor eigen rekening.

4. Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerde maat, fabricagefout) dan zijn de retourkosten voor rekening van Pep & Lily. Deze zullen achteraf worden terug gestort op je bankrekening. Deze dienen dus altijd vooraf betaald te worden.

5. Bewaar het ontvangstbewijs goed. Het kan van pas komen bij het traceren van het pakket. Ruilen kan helaas niet, je dient een nieuwe bestelling te plaatsen en de orderprocedure afronden. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald . Wij kunnen niet de oude bestelling met de nieuwe order verrekenen.